You are here: Home arrow Smještaj arrow Makarska arrow Makarska apartmani arrow Apartmani Ivo Bešker u Makarskoj

Apartmani Ivo Bešker u Makarskoj

Molizanskih Hrvata 24 , Makarska 21300

Ako želite svoj odmor i nezaboravne trenutke provesti u Makarskoj nudimo vam kompletno i suvremeno opremljene apartmane Bešker u mirnom predjelu Makarske. Objekt se nalazi svega 5-6 minuta hoda do plaže i 7-10 minuta od centra. Makarska je jedno od najpoznatijih turističkih odredišta hrvatskog priobalja, privlačno zbog svojih prirodnih i klimatskih karakteristika, raznolike turističke ponude i gostoljubivih domaćina. Pješčana i šljunčana plaža, duga je skoro 2 km i po njoj je bila, a i danas je prepoznatljiva. Uza šetnice obrubljene borovima nalaze se različiti turistički sadržaji, te obilje zabave za djecu i odrasle. Makarska se nalazi u podnožju planinskog masiva Biokova (1762 m), koji štiti od prodora kontinentalne klime te ima bujnu mediteransku vegetaciju, blagu zimu, duga i topla ljeta. Sunce je obasjava više od 2750 sati godišnje s temperaturom zraka višom od 20°C od lipnja do rujna, a prozirno more od lipnja do listopada ima temperaturu iznad 20°C.

Kontakt

Ivo Bešker
Molizanskih Hrvata 24
Makarska 21300
00385992128271

Udaljenosti

Plaža
350m
Centar grada
650m
Restoran
300
Trgovina
250m
Ambulanta
800m
Aerodrom
80km

Apartman za 2+1 osobe

Potpuno opremljen, novouređen Apartman za 2 + 1 osobe koji se sastoji od dvokrevetne sobe s jednim dodatnim ležajem, kuhinje, kupaonice, balkona.Nalazi se na II katu kuće smješten s jugoistočne strane kuće. S balkona pogled na grad, more i otoke.Udaljenost od plaže je 350 metara (5 minuta hoda) i od centra grada 650 metara. U cijenu je uključeno piće dobrodošlice, boravišna pristojba i parking mjesto.

Broj osoba na osnovnim ležajevima
2
Broj osoba na pomoćnim ležajevima
1
Broj spavaćih soba
1
Površina
Broj kupaonica
1
Air Condition
Besplatan parking
Internet
SAT TV
Dozvoljeno pušenje

Apartman za 5+1 osobe

Apartman za 6 ili 7 osoba, kompletno opremljen, komforan u mirnom okruženju koji se sastoji od 3 dvokrevetne sobe, dadatni ležaj, kuhinje s blagavaonicom, 2 kupaonice,dodatni wc, 2 balkona,terasa sa pogledom na grad, more i otoke. Nalazi se na II katu, smješten na južnoj, uvijek osunčanoj strani kuće. Oprema: klimatizacijski uređaj, SAT TV, mikrovalna pećnica, kuhalo za vodu, aparat za filter kavu, wi-fi.
Udaljenost od gradske plaže je 350 metara(5 minuta hoda) i od centra grada 650 metara.

Broj osoba na osnovnim ležajevima
5
Broj osoba na pomoćnim ležajevima
1
Broj spavaćih soba
2
Površina
Broj kupaonica
2
Air Condition
Besplatan parking
Internet
SAT TV
Dozvoljeno pušenje